Magamról

Saját fotó
tel:06-30/205-41-91 fax:06-54/401-672 email:epitesiengedely@gmail.com
PageRank Kereső optimalizálás

2010. január 1., péntek

Építési engedély

Üdv!

Ha ide kerültél, akkor valószínűleg olyan építési engedélyezési szituációban találtad magad, amiben a segítségemre, vagy tanácsomra van szükséged.
Jelenleg is építéshatósági ügyintézőként dolgozok és nyugodtan állíthatom, hogy az engedélyezési folyamatodban a problémád, ami miatt ide kerültél orvosolható, és valószínűleg nem jelent nagyobb problémát, mint amikor egy bosszantó kis hajszál kerül a gépezet finoman hangolt rendszerébe.
A legfontosabb, amit most tenned kell az, hogy lazíts, dőlj hátra, vegyél két három nagy levegőt, tárcsázz, vagy írj levelet, és hagyd, hogy végezzem a dolgomat!
Az építési engedélyezés során felmerülő különböző szakhatóságokkal is folyamatos kapcsolatot tartok és rendelkezek azzal az ismeretségi körrel, mely elengedhetetlen ahhoz, hogy ezt a blogot bátran merjem ajánlani bárhol, ahol építés hatósági engedélyezéssel kapcsolatban felmerülhetnek kérdések, problémák.
Egyszóval mindenhol, ahol emberek jelennek meg a virtuális világban!
Most pedig, ha egyáltalán elolvastad eddig, és most éppen nem gépelsz még, akkor tessék nekilátni a panaszkodásnak és meséld el, hogy mi nyomaszt az építési engedélyeddel kapcsolatban!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése